Marengsbunn

Standard

Denne er ikke så tørr som en marengsbunn, men ikke så våt som en pavlova, og seig inni.

Stivpisk 4 eggehvitter, og rør inn (gradvis) 1,5 dl sukker og 1,5 dl melis og 1 ss vaniljesukker.

Ha i en haug på plate, prøv å lage kanter og gjøre den tynnere i midten.

Stek på 130 grader i en times tid. Nøyaktig steketid er vanskelig å si, siden det avhenger av tykkelse og fasong. Avkjøl og server med sånn ca hva du vil. Is, bær, vaniljekrem, lemon curd osv. osv.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s